Manege

De Witte Wieven ligt midden in een gebied met een net van ruiter- en men routes. Vanaf de manege rijdt u met uw paard zo de bossen in.

Er zijn stallen aanwezig van kleine pony- tot grote paardenstallen. Er is een verlichte buitenbak, wasplaats en diverse losgooi/longeer paddocks. De ruiter- en menroutes beginnen naast ons terrein. U kunt vele uren met uw pony of paard rijden. Er zijn korte routes en lange dagtochten mogelijk waarbij u onderweg ergens kunt gaan eten om samen met uw paard te rusten.

Voor menner en ruiter is het hier genieten van ouderwetse gezelligheid. Uw paard of pony verblijft op basis van full-service.
Dat houdt in, 5x daags voeren, uitmesten, inclusief binnen- en buitenzetten. Kortom, een volledige service voor uw pony of paard, zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten!  Ook is het huren van een knuffel- / wandel pony bij de manege mogelijk.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren! Voor toekomstige ruiters is het goed om te weten dat er een maximum gewicht van 85 kg wordt gehanteerd om te mogen paardrijden. Deze gewichtsgrens hebben we ingevoerd om de paarden te beschermen. De paarden lopen dagelijks lessen/ritten en vaak ook met mensen die niet goed mee kunnen bewegen met het paard. Om te voorkomen dat paarden overbelast raken, is een maximum gewicht ingesteld. 

Op de manege worden mogelijk beelden gemaakt welke op social media te zien zijn. 

Voor inlichtingen over de manege kunt u bellen met Manon 06-17599010

Facebook

Tarieven stalling

Tarieven verhuur

Faciliteiten overzicht