Groepsgebouw Het Mantelhuis (max. 30 personen)

De groepsaccommodatie (het 'Mantelhuis') is centraal gelegen op de Witte Wieven. Hierdoor ben je binnen een minuut bij de manege, zwembad, volleybalveld, speeltuin en de horeca aanwezig. 

Het Mantelhuis is ideaal voor families, gezelschappen die met hun paarden of pony's op vakantie gaan, scholen, sport- en kerkelijke verenigingen. Het huis huurt u in z'n geheel dus u deelt het niet met andere gezelschappen. 

Indeling van het Mantelhuis:

Het Mantelhuis (plattegrond) heeft een grote woonkamer met gezellige open haard (zelf gekloofd hout meenemen) in een aparte zithoek. Ook hangt er in de woonkamer een grote tv en is er een radio aanwezig. Vanuit de woonkamer loop je de serre in waar plaats is om met 30 personen te eten. De serre komt uit bij het zwembad en peuterbad dat ook door overige gasten van het park gebruikt wordt. Het zwembad is open van Hemelvaart tot en met begin september. 

Er is een ruime keuken aanwezig met horeca-apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, koffiezetapparaat, werktafels, vrieskist, koelruimte en een groot horeca-kooktoestel. Er is voor ruim 30 personen keukeninventaris aanwezig. 

In de groepsaccommodatie zijn 4 slaapkamers waarin stapelbedden staan. Matrassen en kussens zijn aanwezig zodat u zelf linnengoed mee moet nemen zo ook een slaapzak of dekbed. De slaapkamers verschillen in grootte. Op de foto ziet u wel een hoes om het matras. Vanuit hygiënisch oogpunt zitten die er niet meer om.

Verspreidt over het huis zijn 5 toiletten aanwezig, verschillende wasgelegenheden en 4 douches.

Het huis heeft in het voorjaar van 2022 een nieuwe vloer gekregen en zijn alle wanden en plafonds in de slaapkamers vervangen zo ook daar de verlichting. 

Bijzonderheden:

Het Mantelhuis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming en het is mogelijk om de open haard aan te steken. 

Bij vertrek dient u de groepsaccommodatie weer schoon op te leveren.

Voor het afsluiten van een annuleringsverzekering klik hier

Terug naar overzicht