Campingplaats

Naast het verhuren van een aantal bungalows en trekkershutten is het ook mogelijk om met uw toercaravan, tent of camper te overnachten op de Witte Wieven. Wij bieden plaats voor kampeerders die gebruik willen maken van een seizoenplaats of bijvoorbeeld een arrangement in het voor- of najaar. Ook is het mogelijk om voor één of meerdere nachten op de camping te verblijven. U bent niet gebonden aan een vaste aankomstdag of een vaste verblijfsperiode.

De meeste van de 70 kampeerplaatsen zijn zonnig en u staat op het gras.  

 

Op de camping zijn een tweetal sanitairgebouwen. Het grootste sanitairgebouw is verwarmd en ook voorzien van een babyroom! Voor gebruik van de sanitairgebouwen: zie ook de ''corona-pagina'' op deze website.

De kampeerplaatsen 48 t/m 61 liggen aan een veldje ingericht met speeltoestellen speciaal voor kinderen tot 4 jaar. U kunt daarmee uw kinderen tijdens het spelen in de gaten houden!

Voor de campers is een camperstortplaats aanwezig.

Bezit u een ACSI-card of CKE-card dan staat u in het laagseizoen (incl. Pasen, meivakantie en herfstvakantie) voor een voordelig tarief! Vraag naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht