Corona

Iedereen is in de ban van het corona-virus. Jammer genoeg hebben wij daar ook mee te maken. Wij proberen hieronder één en ander toe te lichten. Is iets onduidelijk dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Sinds maandag 15 juni 2020 zijn de toiletgebouwen op onze camping weer open! De overheid heeft de regels versoepeld. Verzoek is en blijft zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen sanitair in uw eigen kampeermiddel. Nu geldt de 1,5 meter regel overal als u niet tot hetzelfde gezin behoort dus ook bij het gebruik van de toiletgebouwen. Bij ieder toiletgebouw betekent dit dat verschillende wastafels niet gebruikt mogen worden. Buitenkranen zijn allemaal te gebruiken. De stort voor het chemisch toilet is ook open en campers kunnen hun vuil water kwijt bij de camperstortplaats en daar ook schoon water tanken. 

Bij de toiletgebouwen staan desinfectiematerialen.

Verhuur van onze bungalows/groepshuis is toegestaan. Mochten u en uw huurders niet tot hetzelfde huisgezin behoren dan dient u 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. 

Verhuur van onze trekkershutten is vanaf 15 juni 2020 weer toegestaan. Mochten u en uw huurders niet tot hetzelfde huisgezin behoren dan dient u 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. 

Mocht u tot annulering van uw reservering overgaan dan wordt dit overeenkomstig de Recron-voorwaarden afgewikkeld.

De kantine is tot aan de zomervakantie tijdens de weekenden geopend. Hierbij volgen Hennie en Jan de richtlijnen die gesteld zijn vanuit de overheid/RIVM. 

De manege is dagelijks open. Marianne en Eric volgen de richtlijnen die gesteld zijn vanuit de overheid/RIVM.

Maatregelen die de Witte Wieven verder genomen heeft:

 • In de receptie ontvangen wij maximaal 1 huisgezin binnen. 
 • Kom alleen voor dringende zaken naar de receptie. Mailen of bellen kan ook.
 • Betalingen graag zoveel mogelijk per pin betalen of vooraf overmaken.
 • Wenst u te komen kamperen dan is het verzoek tijdens kantoortijden te arriveren: dagelijks mogelijk tussen 13.00 en 16.00 uur. Vooraf reserveren via internet heeft onze voorkeur!
 • Wij hebben extra aandacht voor de schoonmaak.
 • Het laten bezorgen van pakjes staan wij niet toe.
 • Wij staan visite toe: maximaal 1 huisgezin bij uw vakantieverblijf. We staan uw visite niet toe in het zwembad. 
 • De speeltuin is open. Kinderen tot 12 jaar en tieners/jongeren tot 18 jaar hoeven geen afstand te houden van elkaar. 18+ en niet behorend bij hetzelfde huisgezin dienen altijd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Kom als je gezond bent; niet kuchen, hoesten verkouden zijn of koorts hebben. 
 • Het zwembad is sinds het weekend van 05 juni 2020 open. Voor meer informatie zie de richtlijnen verderop op deze pagina.
 • Groepsvorming is niet toegestaan.
 • Tijdens de zomervakantie is er recreatiewerk! Van 11 juli t/m 20 augustus 2020 is er weer van alles te beleven. Hierbij houden de recreatiewerkers zich aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol wat voor deze animatie-sector speciaal is opgesteld. 

 

 Zwembad protocol