Corona

Iedereen is in de ban van het corona-virus. Jammer genoeg hebben wij daar ook mee te maken. Wij proberen hieronder één en ander toe te lichten. Is iets onduidelijk dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

De camping is open tot zaterdag 31 oktober 2020. Ook zijn de toiletgebouwen op de camping open! Verzoek is en blijft zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen sanitair in uw eigen kampeermiddel. Nu geldt de 1,5 meter regel overal als u niet tot hetzelfde huidhouden behoort dus geldt dat ook bij het gebruik van de toiletgebouwen. Bij ieder toiletgebouw betekent dit dat verschillende wastafels niet gebruikt mogen worden. Buitenkranen zijn allemaal te gebruiken. De stort voor het chemisch toilet is ook open en campers kunnen hun vuil water kwijt bij de camperstortplaats en daar ook schoon water tanken. 

Bij de toiletgebouwen staan desinfectiematerialen.

Verhuur van onze bungalows, bos-chalets en trekkershutten en het gebruik maken van een kampeerplek is toegestaan aan personen die uit hetzelfde huishouden komen. Mochten u en uw huurders niet tot hetzelfde huishouden behoren dan dient u 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. U mag uw verblijf per 29 september delen met maximaal 4 personen die niet uit het eigen huishouden komen, uitgezonderd kinderen tot en met 12 jaar.                                               

De groepsaccommodatie wordt verhuurd aan groepen met een maximum van 4 volwassenen die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Voor kinderen tot en met 12 jaar is geen maximum gesteld. Er is ook geen maximum aan het aantal personen gesteld indien de groepsaccommodatie wordt verhuurd aan één huishouden.   

Mocht u tot annulering van uw reservering overgaan dan wordt dit overeenkomstig de Recron-voorwaarden afgewikkeld.

De kantine is voor afhaal iedere vrijdag, zaterdag en zondag open van 16.00 - 20.00 uur. Zondag 01 november 2020 zal de laatste dag van het seizoen zijn dat de kantine open is. Wat betreft de af te halen snacks: op = op. Nu alleen afhalen mogelijk is volgen Jan en Hennie de richtlijnen die gesteld zijn vanauit de overheid/RIVM.

De manege is dagelijks open. Marianne en Eric volgen de richtlijnen die gesteld zijn vanuit de overheid/RIVM.

Maatregelen die de Witte Wieven verder genomen heeft:

 • In de receptie ontvangen wij maximaal 1 huishouden binnen. 
 • Kom alleen voor dringende zaken naar de receptie. Mailen of bellen kan ook.
 • Huurt u een vakantieverblijf van de Witte Wieven dan kunt u tijdens kantoortijd de sleutels in de receptie afhalen. 
 • Huurt u een vakantieverblijf van een particulier dan volgt u de instructies die de verhuurder met u heeft afgesproken voor het afhalen van de sleutels.
 • Betalingen graag zoveel mogelijk per pin betalen of vooraf overmaken.
 • Wenst u te komen kamperen dan is het verzoek tijdens kantoortijden te arriveren: dagelijks mogelijk tussen 13.00 en 16.00 uur. Vooraf reserveren via internet heeft onze voorkeur!
 • Wij hebben extra aandacht voor de schoonmaak.
 • Het laten bezorgen van pakjes staan wij niet toe.
 • Wij staan visite toe: maximaal 1 huisgezin per dag bij uw vakantieverblijf.
 • De speeltuin is open. Kinderen tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden van elkaar. 18+ en niet behorend bij hetzelfde huishouden dienen altijd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 18+ dient ook afstand te houden ten opzichte van tieners in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar.
 • Kom als je gezond bent; niet kuchen, hoesten verkouden zijn of koorts hebben.
 • Groepsvorming is niet toegestaan.