Corona

Iedereen is in de ban van het corona-virus. Jammer genoeg hebben wij daar ook mee te maken. Wij proberen hieronder één en ander toe te lichten. Is iets onduidelijk dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

U bent welkom op de camping als u in uw kampeermiddel  een wc en douche of wasgelegenheid heeft. Alleen zijn de toiletgebouwen tot in ieder geval 1 juli 2020 afgesloten op last van de Veiligheidsregio. Dit betekent dat de trekkershutten tot die tijd ook niet in de verhuur zijn.
Vouwwagens en tenten kunnen momenteel ook gebuik maken van de camping. Wel dient men zelfvoorzienend te zijn (toilet en was/douche-gelegenheid hebben). 
Chemisch toilet is open zo ook de buitenkranen bij beide toiletgebouwen. Campers kunnen hun vuil water kwijt bij de camperstortplaats. 

Op last van de Veiligheidsregio is het groepshuis tot in ieder geval 20 mei 2020 niet in de verhuur. 

Verhuur van onze bungalows is toegestaan mits de huurders behoren tot hetzelfde huisgezin. 

Iedereen die een reservering op de camping of groepsgebouw heeft staan met als aankomstdatum tot 1 juli 2020 zullen wij informeren. Indien nodig ontvangt u van ons een voucher. De voorwaarden laten wij u dan weten. 

Reserveringen met als aankomstdatum na 1 juli  2020 kunnen vooralsnog gewoon doorgaan. Annuleringen worden overeenkomstig de Recron-voorwaarden afgewikkeld.

De kantine is op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 mei 2020 (Hemelvaartweekend) open voor afhaal. Tijdens het Pinksterweekend is de kantine voor afhaal open op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020 van 17.00 tot 20.00 uur. Maandag 01 juni 2020 is de kantine incl. het terras volledig open van 12.00 tot 19.00 uur. Hierbij volgen Hennie en Jan de richtlijnen die gesteld zijn vanuit de overheid/RIVM. Na 01 juni 2020 is de kantine de weekenden geopend (volgens richtlijnen) en wijzigen de openingstijden in de zomervakantie weer.

De manege is open. Marianne en Eric volgen de richtlijnen die gesteld zijn vanuit de overheid/RIVM.

Maatregelen die de Witte Wieven verder genomen heeft:

  • In de receptie ontvangen wij 1 gast voor de balie.
  • Kom alleen voor dringende zaken naar de receptie. Mailen of bellen kan ook.
  • Betalingen worden alleen per pin geaccepteerd.
  • Wenst u te komen kamperen dan is het noodzakelijk dat u vooraf via internet reserveert. U bent welkom als deze aanvraag door ons bevestigd is en door u betaald. Aankomst is dagelijks mogelijk tussen 13.00 en 16.00 uur.
  • Wij hebben extra aandacht voor de schoonmaak.
  • Het laten bezorgen van pakjes staan wij niet toe. Ook is bezoek/visite niet mogelijk.
  • De speeltuin is open. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding ouder/voogd samen spelen in de speeltuin als zij gezond zijn; niet kuchen, hoesten verkouden zijn of koorts hebben. Ouders/verzorgers die toezicht houden dienen altijd 1,5  meter afstand van elkaar te houden.
  • Het zwembad zal tot nader order niet open gaan.
  • Blijf zoveel mogelijk op uw eigen standplaats. Groepsvorming is niet toegestaan.